Even voorstellen


In 2013 heb ik, Bas Schaaij, TeLo Personeelsbemiddeling opgericht. Ontstaan vanuit de wens om zelf te ondernemen en te weten 'dat moet beter en efficiënter kunnen.' 

Contact met mensen is wat mij drijft in dit vak. Mijn werkwijze is open, duidelijk en vasthoudend. Ik ben gedreven, direct en werk volgens het principe 'afspraak is afspraak.' Ervoor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek binnen een bedrijf komt, geeft mij energie. 

 

Ik heb ruim 13,5 jaar ervaring in de uitzendbranche. Daardoor heb ik een groot netwerk van zowel kandidaten als relaties weten op te bouwen. Mijn enthousiasme voor het vak is alsmaar gegroeid en daarom heb ik mijn eigen zaak opgestart. TeLo is klein, flexibel en gedreven. Hierdoor kunnen wij klantgerichter, sneller en efficiënter werken. En daar kunt u van mee profiteren!  

Meer weten? Ik sta u graag te woord. Bel +31 6 24570166 of stuur een mail